Ordinacija Timeless Beauty

Ordinacija Timeless beauty je specijalistička ordinacija za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju. Nalazimo se u centru Beograda, na Dedinju, smešteni u zelenoj oazi u blizini Belog dvora. Ordinacija je nastala zbog velikog interesovanja naših pacijenata koji već znaju za glavni hirurški Mediteranski centar sa sedištem u Igalu. U Ordinaciji Timeless beauty koja se nalazi u ulici Miloja Đaka br. 46 na Dedinju, možete u prijatnom ambijentu, uz potpunu privatnost, uraditi preglede i intervencije iz oblasti estetske medicine i hirurgije. Naš stručni tim sastavljen od sertifikovanih lekara i edukovanog medicinskog osoblja je tu da na najbolji mogući način reši vaše nedoumice i pronadje najadekvatnije rešenje za bilo koji estetski, medicinski problem. Prateći najnovija svetska dostignuća, trudimo se da damo odgovor i na najkompleksniju problematiku. Naša najbolja preporuka je veliki broj zadovoljnih pacijenata u Evropi i svetu.

Stručni tim


Milica Krstić

Milica Krstić

medicinska sestra

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Voluptates praesentium nulla cupiditate!

Pozovite
prof dr Borko Djordjević

Prof dr Borko Djordjević

lekar spec. plastične hirurgije

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Voluptates praesentium nulla cupiditate!

Pozovite
dr med Branka Ostojić

dr Branka Ostojić

lekar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Voluptates praesentium nulla cupiditate!

Pozovite

Misija

Ordinacija Timelessbeauty osnovana je sa ciljem da pruži vrhunske medicinske intervencije svojim pacijentima. Sve inovativne procedure koje predstavljaju svetske trendove od sada su dostupne i u Beogradu. Višedecenijsko iskustvo u radu i profesionalan pristup su osnove na kojima je bazirana ordinacija Timelessbeauty, a naša misija je postizanje vrhunskih rezultata iz oblasti plastične i rekonstruktivne hirurgije kao i estetske medicine.

Vizija

Prof. dr Borko Djordjević je svetski priznat plastični hirurg koji je izgradio blistavu karijeru u SAD, a čiji su pacijenti bile mnoge poznate ličnosti poput Džoan Kolins, Eltona Džona, Zaze Gabor, Larija Kinga... Takođe, kao profesor na medicinskom fakultetu nastoji da prenese svoje znanje na nove generacije. Naša ordinacija postoji kako bi u budućnosti sve svetske trendove učinila dostupnim ljudima na ovim prostorima.